FAQ - Vaak gestelde vragen over de planner

Ondersteuning Planner

De planner werd op voorhand getest door een groep van mensen, dus normaal hebben we hiermee alle courante problemen reeds onderschept en opgelost. 

Heb je de planner kunnen openen doch ben je niet zeker of je de planner op de juiste manier gebruikt, dan raden we je aan onze Youtube instructievideo's te bekijken.

Boeken die verkocht werden in de reguliere handel (boekhandels, krantenwinkels,..) hebben een code die recht geeft op het downloaden van de planner plus ondersteuning (code begint met '10').

Downloadcodes die beginnen met '20' geven enkel recht op het downloaden van de planner doch genieten geen ondersteuning.

Hierbij alvast een stappenplan:

  • Lees eerst even deze FAQ pagina door. Indien andere mensen reeds eenzelfde probleem hebben aangemeld, vind je het hier waarschijnlijk terug.     
                             
  • Indien geen oplossing gevonden in onze FAQ pagina en je hebt een downloadcode die begint met '10', stuur dan een email naar erik@in10jaarbinnen.be  met vermelding: 
    • van je downloadcode voor de planner (achterkant boek of ebook)
    • het resultaat van ons Excel Pre-check file
    • een probleemomschrijving
    • je versie van Windows (als je die kent)

Super Tip

Zeker lezen!

Sluit bij het gebruik van de planner alle browsers (Internet Explorer, Google Chrome,..), want het copy/paste gedrag van Excel doet soms erg raar als je browser blijft openstaan. Dit heeft niets te maken met de planner zelf.

Openen en starten planner

Huidige versie planner (versie 1.0.1)

Vorige versie planner (versie 1.0.0)

e-Books